Vedligeholdelses-tilstand

Prestashop har en funktion til at sætte sin shop i vedligeholdelse.
Det giver dig muligheden for at rette ting på siden, uden andre kan tilgå siden i mens du gør det.

Vi bør opmærksom på, at når en webshop er sat til vedligeholdelsestilstand vil eksterne kilder ikke kunne kalde siden.
Det betyder blandt andet at testordre vil fejle, fordi at betalingsgateway'en ikke kan lave et call back til en side der er sat i vedligeholdelse.
Det betyder også at nogle integrationer fra eksterne systemer muligvis ikke virker på siden mens den er i vedligeholdelse, alt efter hvordan de er programmeret.

Sådan aktiverer du vedligeholdelses-tilstand

1. Log ind i din back-end
  2. I menuen til venstre klikker du på "Butiksparametre"
  3. Derefter klikker du på "generelt"
  4. Siden du kommer ind på nu, har ligesom to faneblade i toppen, her klikker du på "Vedligeholdelse"
  5. Ved punktet "Aktiver butik" vælger du "Nej"
  6. Gem
Din shop er nu i vedligeholdelses-tilstand og ingen vil kunne tilgå din front-end.

Sådan gør du så du kan se siden normalt, selvom den er i vedligeholdelses-tilstand

Når man først har sat sin side i vedligeholdelse, har man som oftest brug for selv at kunne tilgå siden normalt, således at man kan se de ændringer og opdateringer man laver.
Dette gøres meget simpelt ved at tilføje sin IP adresse.

1. Log ind i back-end
  2. Klik på "Vedligeholdelse" i toppen til højre
    (Hvis din side ikke er sat i vedligeholdelse endnu, skal du følge punktet ovenfor først)
  3. Klik på knappen "Tilføj min IP"
  4. Gem
Du er nu i stand til at se webshoppen helt normalt.

• Related Articles

• Varer: oprettelse og redigering af varer

Vareoversigten Gå til katalog > Varer Her finder du oversigten over alle dine varer, hvor du allerede fra oversigten kan gøre en række ting. Her kan du filtrere dine varer baseret på kategorier. Klikker du på knappen, vil alle dine kategorier folde ...