Tekst formatering

I mange tilfælde kopiere man tekster til sine produkter, handelsbetingelser eller andet fra Word, andre skriveprogrammer eller måske endda andre hjemmesider.
Uanset hvor man kopiere sin tekst fra, så vil der være underlæggende HTML kode som man får med. Denne HTML kode vil ofte konflikte med din hjemmeside og gøre at tingene kommer til at stå underligt efter du gemmer det.

Derfor er det vigtigt når man kopiere tekst andre steder fra, at man renser det for HTML.
Du kan renste det for HTML på to måder.

1. Kopier din tekst ind i kildkeoden.
    Vælger du denne model, vil teksten strippes for alt HTML og efterfølgende kan du tilpasse den i Prestashops editor.

2. Du kan i stedet kildekode metoden og så gøre det at du kopiere din tekst ind i et "Notepad" dokument og så kopiere du den derfra.
    Denne metode er ofte smartere, da den ikke stripper din tekst helt for HTML, den holder stadig fast i linjeskift osv. så man ikke skal tilpasse teksten helt fra bunden.

OBS! Generelt set vil vi ikke anbefale at man kopiere tekster fra andre hjemmesider. Der kan både være copyright og så kan det være skadeligt for SEO medmindre du omskriver minimum 60% af teksten.