Skifte forside bannere med Ap PageBuilder

For at udskifte bannere på forsiden skal du først gå ned i menuen til "Ap Pagebuilder" og vælge "Ap Profiles Manage"

Herefter skal du vælge "Edit Design Layout" ud for den aktive profil, hvis du har flere profiler vil den aktive være den vist med grønne checkmarks ud for Default, mobile og tablet.

Du skal nu scrolle en smule ned på siden indtil du begynder at finde "Image" elementer, vælg et Image og før musen over det,
så kommer der en lille blå bjælke menu, her skal du vælge "Edit Widget"

Du skal nu trykke på "Select Image"

For at uploade et nyt billede skal du trykke på "Tilføj filer", hereter kommer popup til at vælge billede på din computer.

Efter du har valgt billede på computeren skal du trykke på "Upload filter"

Efter uploaded kan du evt søge på filnavnet for lettere at finde billedet, når du har valgt billedet skal du scrolle ned og tryk "SAVE CHANGES"
og til sidst oppe i højre hjørne "SAVE AND STAY".

Hvis du nu geninlæser forsiden og det nye banner ikke vises, kan du prøve at ryde cache.