Sådan tildeler du adgang til et bureau eller en partner i din Facebook business manager

Sådan tildeler du adgang til et bureau eller en partner i din Facebook business manager

For at tildele adgang til et bureau/partner, skal du først bruge deres partner ID.

Når du har dette, kan du følge denne guide til at tildele adgang til din Facebook side, annoncekonti, pixel og katalog.
Dette er det mest gængse ting et bureau skal have adgang til, for at kunne lave effekt markedsføring for din virksomhed.

VSI Group's partner ID er: 214371405660556
Du skal bruge Facebooks business manager til alt i nedenstående guide. Du tilgår Facebook business manager her: https://business.facebook.com/

Facebook side

Som det eneste element, er Facebook siden lidt anerledes.
Her tildeler du ikke partneren adgang, men i stedet anmode de om adgang.
Når en partner har anmodet om adgang til din side, skal du godkende dette via din business manager.

Det gør du her:

Annoncekonti

Via din facebook business manager, skal du gå til:
Konti > Annoncekonti

Her skal du vælge din annoncekonti og derefter klikke "Tilføj partner" i toppen.
Du vil nu se en pop-up, hvor du kan tilføje vores partner ID.

VSI Group's partner ID er: 214371405660556

Pixel

Via din facebook business manager, skal du gå til:
Datakilder > Pixels

Her skal du vælge din pixel og derefter klikke "Tilføj partner" i toppen.
Du vil nu se en pop-up, hvor du kan tilføje vores partner ID.

VSI Group's partner ID er: 214371405660556

Katalog

Via din facebook business manager, skal du gå til:
Datakilder > Katalog

Her skal du vælge dit katalog og derefter klikke "Tilføj partner" i toppen.
Du vil nu se en pop-up, hvor du kan tilføje vores partner ID.

VSI Group's partner ID er: 214371405660556