Sådan tildeler du adgang til et bureau eller en partner i din Facebook business manager

Sådan tildeler du adgang til et bureau eller en partner i din Facebook business manager

For at tildele adgang til et bureau/partner, skal du først bruge deres partner ID.

Når du har dette, kan du følge denne guide til at tildele adgang til din Facebook side, annoncekonti, pixel og katalog.
Dette er det mest gængse ting vi skal have adgang til.

Klik på Partnere under Brugere

Klik på + Tilføj
Vælg Giv en partner adgang til dine aktiver.

Indtast det Virksomhedspartner-id, du vil tilføje, og klik på Næste.
Azendo
Business Manager-id: 214371405660556

På denne skærm kan du føje partnere til flere aktiver. Vælg en aktivtype i den første kolonne. Vælg de aktiver, hvortil du vil tilføje din partner, i den anden kolonne. Tildel en rolle til din partner i den tredje kolonne. Gentag disse trin, indtil du har valgt roller til alle de aktiver, du gerne vil tildele.

Klik på Gem ændringer.
Nu skal der gives tilladelse til jeres pixel

Tilføj os som partner til din pixel

Hvis du har en webshop skal du give os adgang til jeres produkt katalog.