Ordrestatus

Ordrestatus oversigt

Du finder ordrestatus oversigten under Buktiksparametre > indstillinger > Statusser:

På selve oversigten finder du alle de statusser Prestashop indeholder som standard.
På selve listen kan du gøre følgende:
  1. Se status navnet
  2. Se status ikon
  3. Aktiver/dekativer om statussen skal sende en mail (Klik på fluebenet for at deaktivere)
  4. Aktiver/dekativer om følgeseddel skal være tilgængelig (Klik på fluebenet for at deaktivere)
  5. Aktiver/dekativer om faktura skal være tilgængelig (Klik på fluebenet for at deaktivere)
  6. Se hvilken email skabelon der er tilknyttet statussen
  7. Redigere statussen

Status indstillinger

Ordrestatusser bruges til at skifte status og stadie på en ordre. En status kan have flere funktioner som er trigger for forskellige work-flows.
  1. Statusnavn: Her angiver du navnet på den status du opretter eller ændre det eksisterende. Eksempelvis er der ofte mange der opretter en status "Klar til afhentning".
  2. Ikon: Ikonet er ikke så vigtigt, det er kun dig i back-end der vil se det.
  3. Farve: Angiv faven for din status, det hjælper med at give et hurtigt overblik på din ordreoversigt.
  4. Skal ordren betragtes som godkendt altså at betalingen er valideret men ikke hævet endnu
  5. Skal kunden have mulighed for at downloade en PDF faktura på denne status
  6. Er det en interne status som en kunde ikke skal se, så aktiver denne mulighed
  7. Skal der sendes en mail til kunden når du skifter til denne status, så aktiver denne.
  8. Hvis der sendes en mail, kan du vælge at der skal vedhæftes en faktura PDF her.
  9. Har du aktiveret at sende en mail, kan du her vælge at vedhæfte følgeseddel
  10. Skal ordren angives som værende afsendt ved denne status?
  11. Skal ordren angives som værende betalt ved denne status
  12. Lad kunden have mulighed for at se og downloade følgeseddel
  13. Hvis du har aktiveret at statussen skal sende en mail, vælger du her hvilken mail der skal sendes.