Ordre refundering og kreditering med Quickpay

Refunder/Krediter en ordre eller dele af den

For at lave at kreditere en ordre eller fjerne dele af orden skal du i toppen af ordren klikke på den knappe der hedder "Delvis tilbage":

Så snart du klikker på denne, vil du blive scrollet ned til det område på ordren hvor varene ligger.
Her vil du nu se at felterne for varen er redigerbare og der er kommet nogle flere valgmuligheder frem i bunden til venstre:

• Her kan du indtaste hvor mange af varen der skal trækkes fra ordren eller returneres.
    Såfremt en kunde har købt mere end en vil der efter "/" stå det antal kunden har købt i alt i stedet "1" og du vælger i feltet hvor mange der skal trækkes fra.
    Indtaster du et tal her og efterlader felt 2 tomt bliver det fulde beløb for varen krediteret.

• Ønsker du ikke at trække en hel vare fra, men skal kunden blot have et afslag i prisen, kan du her indtaste hvor meget beløbet skal nedsættes med.

• Skulle kunden ikke have betalt fragt kan du trække et beløb fra fragten her.

• Du kan her vælge om varen skal tilbageføres til lageret således din lagerstyring stemmer.
    Du kan ydermere også vælge om der skal genereres en rabatkupon på beløbet. Vælger du dette, laves der ikke en kreditnota men i stedet en rabatkupon som et slags "til gode bevis".

• Når du har lavet dine indstillinger trykker du på "Delvis tilbage" og en kreditnota genereres automatisk og sendes til kunden.

• Refunder penge med Quickpay

1. Indtast beløb der skal tilbagebetales.
    2. Tryk på Tilbagebetaling.