Oprettelse af Prisregeler

Du kan oprette en prisregel begrænset af en variation af regler for hvilke produkter, kategorier eller mærker osv som reglen skal påvirke.

Du opretter prisregler under Katalog - Rabatter og derefter i fanen "Prisregler for katalog", som vist herunder:

Efterfølgende kommer du til skærmen hvor du skal oprette din prisregel, de enkelter punkter beskrevet her:
1. Angiv et navn på prisreglen.
2. Hvilke valutaer skal reglen gælde for.
3. Hvilke lande skal reglen gælde for.
4. Hvis regelen skal gælde for alle eller kun en specifik kundegruppe.
5. Minimum antal varer der skal vælges før reglen gælder.
6. Hvis (7) deaktiveres vil du her kunne angive en bestemt pris der skal påsættes alle varer reglen gælder for.
7. Behold produkternes nuværende pris, dog med nedestående reduktion.
8. Tidsrummet prisreglen skal gælde for.
9. reduktionstype beløb eller procent.
10. Reducering med eller uden moms.
11. Nedslag i kr eller procent.
12. Betingelsesgruppe, her har du yderligere filter muligheder for at begrænse hvilke kategorier, mærker m.m, som reglen skal gælde for.