Prestashop - Ordrer

Ordre: Oversigten

Menupunktet - Ordrer

I menupunktet Ordrer finder du din ordreoversigt. Det er her du finder og behandler alle webshoppens ordre. Det er samtidigt her du vil fremsøge en specifikke kundeordre, når det bliver nødvendigt. Til det formål er Prestashop udstyret med en række filtre og søgeværktøjer som vi vil gennemgå herunder.

1) Konverteringsgrad angiver procentvis hvor mange af webshoppens besøgende der bliver konverteret til en webshop ordre i en given periode.

2) Efterladte kurve fortæller dig hvor mange gange en vare er langt i kurven, uden at ordren er blevet gennemført i den angive periode.

3) Gennemsnitlig ordreværdi angiver det prismæssige gennemsnit på de gennemførte ordrer i den angivne periode.

4) Netto profit pr. besøg er netto profitten fordelt på antal besøgende.

5) ID angiver hver enkelt ordres ordre ID nummer. Dette er en referencekode til brug i Prestashops ordreoversigt.

6) Kolonnen Reference angiver hver ordres referencekode.

7) Ny kunde angiver om det er en kunde som tidligere har handlet på shoppen.

8) Levering angiver hvilket land som kunden har angivet med hensyn til levering af varen.

9) Kolonnen Kunde indeholder en reference til kundens navn.

10) I alt angiver ordrens totale pris i shoppens valuta.

11) Betaling viser hvilken betalingsmetode kunden benytter. Her vil man typisk også kunne finde informationer om hvilken type betalingskort som kunden har benyttet, hvis der er tale om en betaling med betalingskort.

12) Status angiver ordrens aktuelle status.

Du finder her en liste over de forskellige statusser der findes og kan aktiveres for kundeordre i Prestashop.

13) Her kan du se dato og tid for hvornår den enkelte ordre er registeret på webshoppen. Her er det muligt at søge i datointervaller.

14) Her er det muligt at downloade hhv. faktura og følgeseddel i PDF-format.