Prestashop Faktura

Faktura: Indstillinger for fakturaer

PDF eksport af fakturaer

Ved at gå til Ordre > Faktuaer finder du en mulighed for at vælge et dato interval og efterfølgende eksportere alle fakturaer indenfor denne periode:

Eksport af faktura efter ordre status

Samme sted under Ordre > Faktuaer finder du også muligheden for at eksportere fakturaer baseret på en bestemt ordrestatus.
Du kan eksempelvis vælge "Afsendt" og "Betaling accepteret" og derefter trykke "Generer PDF fil pr. status" og så får du en PDF der indeholder ALLE fakturaer med de valgte statusser.

Faktura indstillinger

Du har også mulighed for at ændre indstillingerne for dine fakturaer, eller slå fakturaer helt fra hvis du eksempelvis benytter et regnskabsprogram som står for at sende fakturaer.

Under punktet Fakturaer finder du de funktioner og indstillinger som er relateret systemets faktureringssystem. Du har her mulighed for at genrer fakturakopier i PDF-format efter dato eller ordrestatus. Det er ligeledes her at du finder de indstillinger der findes for fakturaens indhold og design. F.eks. kan du her vælge at give fakturanummeret et præfix, tilpasse fakturanumre, indsætte sidefodstekst samt tilpasse hvordan dato mm. Skal fremgå af den faktura der genereres.