Leo Mega Menu

Leo mega menu er et modul der giver dig muligheden for at oprette ubegrænset antal menuer og forme din egen struktur i form af dropdowns og widgets. Ligesom AP page builderen, har du nemlig muligheden for at bygge din dropdown menu i rækker og kolonner (Gennemgå hele sektionen om AP Page builder for at forstå stukturen bedre – Anbefales).

Step 1: Find frem til mega menu modulet

1. Klik på ”Moduler”
2. Klik på ”Leo Megamenu configuration”
3. Du ser de menuer der pt. Er oprettet.

Menuerne:

Oversigten du ser i punkt 3, er alle de menuer der er oprettet. Det betyder, at i modsætning til Prestashops standard modul hvor man kun har én menu, kan du altså med Leo mega menu bygge alle de menuer du vil og så sætte dem ind på din side ved hjælp af Ap Page Builder.

Step 2: Identificer dine menuer

Oftest vil det give sig selv, hvilke menuer der hører til hvor, men er man i tvivl kan man altid bruge sin Ap Page builder til at identificerer menuerne.

Som du kan se på billederne nedenfor, er de 3 menuer tydelige at genkende fra back-end til front-end ved hjælp af din Ap Page builder.

Ved at klikke ”rediger” på en af dine menu widgets, kan du også få navnet frem, for at være helt sikker.

Step 3: Rediger menu

Efter du har identificeret menuen jf. step 1 og 2, kan du nu klikke ”Rediger” på den menu du ønsker at redigerer.

Step 4: Opret helt almindelige menupunkter og dropdown menuer

Step 5: Opret avanceret drop menuer med bannere og widgets

Leo Mega Menu har en avanceret builder til at skræddersy dine dropdown menuer. Du kan ligesom Ap Page builder dele en dropdown op i rækker og kolonner og indsætte forskellige widgets i dine kolonner. Det giver dig muligheden for at bygge en dropdown der kan indeholde bannere, produkter med nedtælling, kontakt formularer og meget mere.