Google tag manager - Giv adgang til konto

Start med at logge ind på din bruger her: https://tagmanager.google.com/
Vi du ikke har en oprettet bruger så kan nu oprette en for dig. Giv din kontakt personbesked så bliver den oprettet.

Når du er kommet ind på indstillinger så kan du give os adgang under ''Bruger administration''

Oppe i højre hjørne er der en blå knap du kan trykke på

Når du er kommet videre kan du skrive vores mail: Marketing@azendo.co
Efterfølgende giv og fuld tilladelse og klik på ''Læs''

Når du har klikket på læs så kan du give os fuld tilladelse til at lave ændringer på din tag manager.

Til sidst så sender du invitationen