Del adgang med en anden bruger i Mailchimp

I stedet at udlevere dine log ind detaljer til en anden person eller virksomhed, anbefaler vi at du deler adgang med deres mailchimp bruger. Det er både mere sikkert og samtidig kan du fjerne dem nemt og hurtigt igen, såfremt du ikke ønsker de skal have adgang mere.

Det er en simpel process, som udføres på denne måde:

1. Log ind på din konto via mailchimp.com

2. I bunden til venstre ser du dit profilbillede.
    Ved at føre musen over, kommer der en menu frem, hvor du kan klikke på "Profile"

3. Du vil nu se en lille menu i toppen af siden hvor der er et menupunkt der hed "Settings".
    Før musen over dette punkt og klik på "Users"

4. Siden du kommer ind på nu, har en liste over de brugere der har adgang til din mailchimp konto.
    For at invitere en bruger klikker du blot i højre side på "Invite user" og bruger den email adresse de har givet dig til at invitere dem.

Skal du invitere VSI Group til din mailchimp konto, skal du invitere mail adressen: info@vsi-group.dk